Horner zeer tevreden met Albon: 'Hij gaat heel goed om met druk van Verstappen' Formule 1

Horner zeer tevreden met Albon: 'Hij gaat heel goed om met druk van Verstappen'

Door Harry Verolme 14 juli 2020 | 18:27


Alexander Albon kan door zijn gebrek aan snelheid ten opzichte van Max Verstappen op flink wat kritiek rekenen. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner vindt dat onterecht en stelt dat zijn coureur het juist heel goed doet. Sterker, volgens de Brit gaat Albon als geen ander om met de druk van Verstappen.

Dit vertelt Horner in een Instagram Live-sessie voor Aston Martin Lagonda. 'Alex is nog heel jong, het is pas zijn elfde race voor het team. Het feit dat hij tegen Lewis Hamilton kan racen is geweldig om te zien, dat hadden we op dit punt nog niet van hem verwacht. En hij heeft de extra druk van Max Verstappen als teamgenoot, maar daar gaat hij eigenlijk heel goed mee om.'

De man die al meer dan een decennium aan het roer staat bij Red Bull heeft vol lof over zijn Brits-Thaise pupil. 'Albon is een heel slimme knul. We moeten wat geduld hebben met hem, maar dat is geen probleem. We doen een arm om hem heen, zodat hij van het team het gevoel heeft dat hij gesteund wordt. Want dat is ook zo, wij staan achter hem', benadrukt Horner.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws