Alonso helpt Renault al in 2020: 'Na de Indy 500 heeft F1 mijn volledige focus' Formule 1

Alonso helpt Renault al in 2020: 'Na de Indy 500 heeft F1 mijn volledige focus'

Door Harry Verolme 14 juli 2020 | 19:24


Fernando Alonso heeft een kersvers contract met het Formule 1-team van Renault op zak voor twee seizoenen. In 2021 zien we de tweevoudig wereldkampioen weer op de grid. Het gerucht gaat dat Alonso echter in 2020 al kan terugkeren. Hoewel de Spanjaard niets bevestigd, speelt hij wel met de gedachte.

De toekomstig Renault-coureur wordt het onderwerp voorgelegd bij een lancering van een nieuw product voor zijn kledingmerk Kimoa. 'Ik weet niet of je mij voor het eind van het jaar in een F1-auto zult zien. Voor nu focus ik mij namelijk op de Indy 500, omdat ik de Triple Crown wil voltooien. Die race betekent namelijk veel voor mij.'

Maar wanneer het grootste autosportevenement op aarde is afgelopen, slaat alles om. 'Na de Indy 500 verleg ik mijn volledige focus op de F1. Dan zal ik mij concentreren op het helpen van Renault, dat doe ik ook al in 2020. Ik zal testen in de simulator, ik ben van plan om wat races te bezoeken. Vanaf volgend jaar staat mijn comeback op de planning', besluit Alonso. (Foto: McLaren Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws