'Ferrari heeft vervanger Binotto al klaarstaan bij gebrek aan verbetering' Formule 1

'Ferrari heeft vervanger Binotto al klaarstaan bij gebrek aan verbetering'

Door Harry Verolme 14 juli 2020 | 21:17


Ferrari schijnt Mattia Binotto weinig tijd te geven om de boel op orde te krijgen. Topmannen van de Italiaanse sportwagenfabrikant willen zo snel mogelijk verbetering zien. Als dat niet gebeurt, dan zal Binotto spoedig uit de laan worden gestuurd. Ferrari weet ook al wie zijn vervanger wordt.

Dit schrijft de Italiaanse krant Corriere della Sera. 'Deze week is er een lange briefing geweest in Maranello om uit te vinden wat er met de auto gedaan wordt voor de Grand Prix van Hongarije. Het team zal een aantal aerodynamische aanpassingen doorvoeren die de snelheid van de auto moeten verbeteren.' Als de auto niet snel vooraan mee kan doen, dan zullen er koppen rollen.

'In de komende weken is het noodzakelijk dat Binotto vooruitgang boekt met het team, anders volgt er mogelijk een drastische actie van John Elkann en Louis Camilleri. De heren hebben zelfs al een plan liggen voor een opvolger van Binotto: Antonello Coletta.' De Italiaan is momenteel het hoofd van Ferrari's bezigheden in GT-klassen. 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws