Wedden op Britse GP: Hamilton duidelijke favoriet, Verstappen derde Formule 1

Wedden op Britse GP: Hamilton duidelijke favoriet, Verstappen derde

Door Niels Opdam 31 juli 2020 | 11:05


Zondag 2 augustus is het tijd voor de Grand Prix van Groot Brittannië. Max Verstappen strijdt daar voor zijn eerste overwinning in 2020, maar volgens TOTO is Lewis Hamilton de duidelijke favoriet. Heb jij wel vertrouwen in een Nederlandse zege? Dan kun je uiteraard weer wedden op Verstappen!

Vorig jaar werd de Red Bull-coureur vijfde op Silverstone. Hamilton won de Britse Grand Prix, terwijl Valtteri Botas tweede werd. Ferrari-coureur Charles Leclerc pakte de derde plek in 2019. Pierre Gasly eindigde op de vierde plek in Groot Brittannië. Ook voor deze Grand Prix kun jij weer wedden op de Formule 1. 

Denk jij dat Verstappen de snelste is tijdens de Britse GP? Zet dan in en krijg 9,00 keer je inzet terug! Als Hamilton de snelste is, dan krijg je 1,45 keer je inzet terug. Volgens TOTO is Bottas na Hamilton de favoriet. Als hij de snelste is op Silverstone, dan krijg je 3,50 keer je inzet terug. 

Denk jij dat Max Verstappen de snelste is tijdens de Grand Prix van Groot Brittannië? Zet dan in en krijg 9,00 keer je inzet terug!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws