Steiner: 'Niet teleurgesteld dat we niet naar VS en Mexico gaan' Formule 1

Steiner: 'Niet teleurgesteld dat we niet naar VS en Mexico gaan'

Door Merijn Kramer 01 augustus 2020 | 13:33


Ondanks dat het team in financiële onzekerheid leeft, vind Günther Steiner het niet erg dat de races in de VS en Mexico van de kalender zijn gehaald. Die races zijn voor het team van Haas doorgaans wel heel belangrijk.

Vorige week werden de Grands Prix in de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië en Canada allemaal afgelast vanwege het coronavirus. Het virus waart met name in de VS nog steeds flink rond. Ter vervanging is er nu juist gekozen voor meer Europese circuits. 'Voor ons is het niet erg dat we niet hoeven te vliegen, vanwege het financiële plaatje' , vertelt Steiner aan Autosport.com.

'Het is simpelweg onnodig om zo ver te moeten vliegen, als we daar geen support hebben en ook geen manier hebben om geld te verdienen. Daarnaast gaat het ook natuurlijk om onze veiligheid, dus ik vind het wat dat betreft niet zo erg' , gaat Steiner verder. 

Onzekerheid over kalender nekt Haas

Steiner vertelt verder dat het team het nog steeds lastig heeft met het rondbreien van het budget voor dit seizoen. Nog steeds kunnen er races worden toegevoegd, wat het moeilijk maakt voor het team van Haas om een verwachting te scheppen van wat komt op financieel vlak. (Bron: Haas F1 Media)

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws