Vragen over Pérez: hoe heeft hij het virus opgelopen? Formule 1

Vragen over Pérez: hoe heeft hij het virus opgelopen?

Door Merijn Kramer 01 augustus 2020 | 14:43


Sergio Pérez is tot nog toe de enige binnen de Formule 1-bubbel die positief is getest op het coronavirus. Even na de vrije training ontstond op sociale media wat tumult met de vraag: waar heeft Pérez uitgehangen? Inmiddels verwijderde foto's op Instagram van zijn vrouw stellen dat hij in Italië is geweest.

De afgelopen week gaf Pérez te kennen dat hij naar Mexico zou zijn teruggevlogen, zijn vrouw Caroline postte echter op Instagram het tegendeel. Sergio Pérez zou tussen de Grands Prix van Hongarije en Groot Brittanië in naar Italië zijn geweest. Zijn vrouw plaatste namelijk een foto van haarzelf met Pérez in Italië. Dat leidde tot enige kritiek. 

Zijn teambaas Szafnauer is het echter niet eens met de manier waarop wordt omgegaan met de situatie. 'We hebben geen clausule in het contract staan waarin staat dat je niet terug mag naar je familie. Daar is absoluut geen probleem mee.' 

De teambaas is dan ook van mening dat Pérez niets fout heeft gedaan. 'Het is uiteindelijk niet veel anders dan het personeel van Ferrari, dat ook steeds terug gaat naar Italië', sluit Szafnauer af.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws