Update | Horner gefrustreerd na slechte kwalificatie Albon: 'Vooral met deze marges' Formule 1

Update | Horner gefrustreerd na slechte kwalificatie Albon: 'Vooral met deze marges'

Door Rick Pasker 01 augustus 2020 | 16:03


Alexander Albon heeft de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië al na de tweede sessie moeten verlaten. De Britse-Thai wist niet verder te komen dan de twaalfde startpositie en mocht dus niet door naar de laatste sessie.

Een grote teleurstelling voor het team van Red Bull. Tijdens de tweede vrije training was het Albon die een harde klapper maakte en tijdens de kwalificatie weet de Red Bull-coureur ook geen hoge ogen te gooien. 

Nieuwe race-ingenieur gaat drukke dagen tegemoet

Helmut Marko heeft eerder dit weekend aangegeven te verwachten dat Albon beter gaat presteren nu er een nieuwe race-ingenieur is voor de jonge coureur, Simon Rennie. De ingenieur zal een in ieder geval een hoop zijn opgevallen in de afgelopen dagen en er staat nog flink wat werk te wachten voor de Brit.

Update I 16:05u (01/08)  | Horner gefrustreerd na slechte kwalificatie Albon: 'Vooral met deze marges'

Christian Horner is niet bepaald blij met de twaalfde startpositie voor Alexander Albon. De teambaas van Red Bull reageert gefrustreerd tegenover Channel 4.

'Frustrerend', zo omschrijft Horner het uitvallen van de Britse-Thai. 'Vooral met deze marges waar we tegenaan kijken. Teleurstellend dat het team niet beide auto's in Q3 heeft', stelt de Brit.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws