Horner: 'Nieuwe filosofie leverde onverwachte problemen op' Formule 1

Horner: 'Nieuwe filosofie leverde onverwachte problemen op'

Door Gino Haverkamp 02 augustus 2020 | 09:35


De upgrades die Red Bull Racing heeft meegenomen naar de Grand Prix van Groot-Brittannië vloeien voort uit de matige prestaties op de Hungaroring twee weken geleden. Dat bevestigt teambaas Christian Horner tegenover Motorsport.com.

De updates voegen wel degelijk wat toe aan de RB16, zo constateert ook Horner, maar het lijkt niet genoeg om Mercedes af te stoppen. 'Die updates zijn puur een reactie op de race in Hongarije en de data die we daarin hebben verzameld', vertelt de Brit. 'In de fabriek hebben onze mensen lange dagen gedraaid en hard gewerkt om dit allemaal mogelijk te maken.'

De updates moeten de problemen die Red Bull Racing heeft grotendeels verhelpen. Horner legt uit waar die problemen vandaan komen. 'We hebben afgelopen winter onze filosofie voor de voorkant van de auto aangepast en dat leverde wat onverwachte problemen op met de rest van de auto. Met de nieuwe onderdelen van dit weekend proberen we dat stap-voor-stap aan te pakken', besluit hij. (foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws