Binotto: 'We zullen niets nieuws proberen tijdens filmdag' Formule 1

Binotto: 'We zullen niets nieuws proberen tijdens filmdag'

Door Gino Haverkamp 04 augustus 2020 | 11:10


Ondanks de matige prestaties van Ferrari in 2020 is teambaas Mattia Binotto hoopvol om toch nog wat van 2020 en 2021 te maken. De Italiaan hoopt de langzaam stijgende lijn door te zetten naar de resterende races van dit jaar.

Eén ding benadrukt Binotto over de filmdag die voor woensdag gepland staat op Silverstone: 'De filmdag van woensdag staat in het teken van de commerciële afdeling van het team, dus daar zullen wij niets nieuws gaan uitproberen', zegt hij tegen Sky Sports Italia. Dat betekent echter niet dat er nog wat updates voor de SF1000 op de planning staan. 'We zullen niet tot 2022 stilzitten', zegt Binotto.

Ondanks dat Ferrari-president John Elkann vorige week nog de verwachtingen voor 2020 en 2021 temperde, wil Binotto, die sinds kort geen technisch directeur meer is, voor succes gaan, al beseft hij dat Ferrari niet ineens weer terugkeert aan de top. 'We zitten natuurlijk in een lastig pakket, dat realiseer ik me. Toch zie ik dat we ons verbeteren en dat de vechtlust nog altijd aanwezig is', vertelt Binotto, die zich goed voelt in zijn huidige positie. 'Ik zit nog altijd op een lijn met de directie van het merk en we hebben dan ook dezelfde toekomst voor ogen.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws