Wolff wil geen risico nemen: 'Slaap in een camper naast de paddock' Formule 1

Wolff wil geen risico nemen: 'Slaap in een camper naast de paddock'

Door Marnik Kok 06 augustus 2020 | 10:54


Na de positieve coronatest van Sergio Pérez wil Toto Wolff koste wat kost voorkomen dat bij Mercedes iets soortgelijks gebeurt. De teambaas van Mercedes probeert elk contact buiten zijn bubbel te vermijden en slaapt op een steenworp van de paddock.

'Ik slaap in mijn camper op het circuit, honderd meter naast de paddock', verklaart de teambaas van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. De maatregelen van de Formule 1 zijn klaarblijkelijk niet genoeg voor de Duitse renstal. 'We hebben ons eigen team van doktoren', verklaart hij aan Sport24.

De vrijheid van de coureurs wordt ook ingeperkt om te voorkomen dat zij besmet raken met COVID-19. Zo mogen Hamilton en Bottas niet zomaar langs huis vliegen en zijn ze niet meer welkom op de Mercedes-vergaderingen.

Coronatest Pérez zet Mercedes op scherp

'Je hebt vaak het gevoel dat ze zo'n coronatest door je neus rammen', geeft Wolff toe, terwijl hij langzaam went aan het riedeltje van de routinetests. 'Het is oké, wetende dat iedereen hier elke vier dagen getest wordt geeft een gevoel van veiligheid.' (Foto: Mercedes AMG F1)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws