Szafnauer laaiend op McLaren-CEO Brown: 'Hij heeft geen idee waar hij over praat' Formule 1

Szafnauer laaiend op McLaren-CEO Brown: 'Hij heeft geen idee waar hij over praat'

Door Harry Verolme 07 augustus 2020 | 23:22


Otmar Szafnauer is erg boos op de kopstukken van de Formule 1-teams die Racing Point momenteel belagen. De CEO van de Britse renstal is met name laaiend op Zak Brown van McLaren, die de uitspraak van de FIA over de sancties tegen Racing Point eerder 'onzin' noemde.

'Het is logisch dat het voor Zak onzin is, want hij is geen ingenieur', zo wordt Szafnauer geciteerd door RaceFans. 'Hij heeft geen idee waar hij het over heeft. Niets! Ik verbaas me erover hoe weinig hij van de regels van de F1 weet. Het lijkt mij dat hij meer weet over historisch race dan de Formule 1', begint een vurige Szafnauer.

De Roemeens-Amerikaanse ingenieur is met name gefrustreerd over het feit dat de concurrerende teams massaal vallen over deze kwestie, waarin Racing Point de brake ducts van Mercedes heeft overgenomen. 'Wij hadden nooit een relatie met een ander team, zoals Haas en Ferrari of Toro Rosso en Red Bull dat hebben. Zij gebruiken al jaren elkaars brake ducts, wij maakten ze altijd zelf. En nu wij het doen – let wel, legaal! – zijn we ineens in strijd met de regels', aldus het hoofd van Racing Point. (Foto: Racing Point F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws