Horner spreekt Wolff tegen: 'Uiteindelijk zullen de teams ervan profiteren' Formule 1

Horner spreekt Wolff tegen: 'Uiteindelijk zullen de teams ervan profiteren'

Door Rick Pasker 08 augustus 2020 | 14:21


Christian Horner is ervan overtuigd dat het Concorde Agreement door alle teams zal worden ondertekend. Dat terwijl het Mercedes van Toto Wolff onlangs nog onvrede uitte over de overeenkomst. Het Concorde Agreement legt de regels en verdeling van televisiegelden en prijzengeld vast.

'Dit is in ieder geval de derde keer dat ik dit proces nu doormaak', steekt de teambaas van Red Bull van wal tegenover Autosport.com. 'Het is deze keer een andere ervaring geweest dan voorheen. Ik denk dat de overeenkomst is wat het is. De inhoud ervan is vertrouwelijk tussen de teams en de promotor.'

'Je moet het zien als een partnerschap'

Horner kijkt voornamelijk naar het grote plaatje. 'Je moet het in veel opzichten zien als een partnerschap waarbij we Liberty nodig hebben om zoveel mogelijk inkomsten in de sport, interesse en berichtgeving te brengen, waar uiteindelijk de teams en alle deelnemers van zullen profiteren', stelt de Brit.

'Je moet een beetje een holistische kijk op deze dingen hebben, je zult nooit alles krijgen wat je wilt', vervolgt Horner, die er dan ook veel vertrouwen in heeft dat het goed komt. 'Ik weet zeker dat het de komende dagen zal worden afgerond', sluit Horner af. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws