Marko looft geweldige kwalificatie Hülkenberg: 'Petje af!' Formule 1

Marko looft geweldige kwalificatie Hülkenberg: 'Petje af!'

Door Rick Pasker 08 augustus 2020 | 20:41


Helmut Marko is onder de indruk van de tijdelijke terugkeer van Nico Hülkenberg in de Formule 1. De Duitser heeft in zijn tweede weekend voor het team van Racing Point laten zien wat hij waard is. Als vervanger van Sergio Perez wist Hülkenberg zich op de derde plek te kwalificeren voor de Grand Prix van het Zeventigjarig bestaan.

De Red Bull-adviseur kan dan ook niet anders dan lovende woorden loslaten over de tijdelijke Racing Point-coureur. 'Het is pas zijn tweede weekend. Om dan zo'n optreden tijdens de kwalificatie te laten zien na zo'n lange pauze, vond ik geweldig. Petje af', aldus Marko in gesprek met het Duitse RTL.

Verstappen sluit zich aan bij Marko

Max Verstappen heeft zich eerder tegenover Ziggo Sport ook al positief uitgelaten over Hülkenberg. 'Je kan duidelijk zien dat Racing Point deze week een stap heeft gezet', meent Verstappen in gesprek met Jack Plooij. 'Dan is het wel mooi dat Nico (Hülkenberg, red.) de derde plek pakt.' (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Lees 4 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
8 Aug 2020 om 23:37
Quote van Evanevans
Niet onmogelijk dat Hulkenberg volgend weekend al in een Red Bull zit

ik weet niet waar je het op baseert,maar ik hoop dat je gelijk hebt......ook hulkie gaat er aan naast max,maar ik denk dat hij beter de auto kan opbouwen/afstellen met zijn ervaring.....

Evanevans
8 Aug 2020 om 21:37

Niet onmogelijk dat Hulkenberg volgend weekend al in een Red Bull zit

johnnybgood
8 Aug 2020 om 21:30

dat had ik al voor het seizoen gepost,kan goed met max door de bocht,is bloedsnel,is ervaren ,en kan dus een auto sneller doorgronden en afstellen, en handelt de druk die erbij komt kijken naast max.....buiten dat mr.marko max heeft gescout ,""maar dat is hetzelfde als messi ontdekken"",...heb ik toch vaak het idee dat ie eea niet ziet,,,,;-)))

René1958
8 Aug 2020 om 20:58

Marko is niet gek, hij zou zomaar 'eens' aan kunnen kloppen bij de Hulk.
De credits van Albon worden minder alhoewel hij wel zijn best doet maar daar wint hij het niet mee.
Ik denk dat Hulkenberg Max beter kan pushen dan Albon

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws