Vettel valt uit tegen Ferrari: 'Jullie hebben het verkloot' Formule 1

Vettel valt uit tegen Ferrari: 'Jullie hebben het verkloot'

Door Joris Verwijst 10 augustus 2020 | 07:29


Sebastian Vettel lijkt het even helemaal kwijt bij Ferrari. De Duitser staat slechts dertiende in de WK-stand en speelt nu al geen rol van betekenis meer in de strijd om de wereldtitel. Vettel had ook tijdens de race op Silverstone de nodige moeite met zijn auto. Na afloop van de race gaf hij over de boordradio aan dat hij Ferrari het één en ander verwijt.

 'Jullie hebben het verkloot', liet hij na afloop van de race in duidelijke woorden weten. Na afloop vertelde hij tegenover SkySports waar die woorden vandaan kwamen. 'We hadden het er vanochtend over dat het nergens op zou slaan om vroeg te stoppen, dan zouden we in het verkeer terecht komt. En toch is dat precies wat er gebeurde. We kozen ook voor de harde band, maar reden daar zo'n tien rondes op. Dat sloeg ook al nergens op.'

'Waarom zou je tien rondes met de harde band rijden en dan twintig rondes met de mediumband? Daar hadden we het over. Ik denk dat we dus niet het beste resultaat hebben gehaald', vertelt Vettel, die opnieuw worstelde met zijn bolide. 'Het gevoel was iets beter, de prestaties waren hetzelfde. De snelheid was hetzelfde en daar kan je vraagtekens bij zetten. Ik kan daar weinig meer aan doen. Ik moet kalm blijven en vooruit kijken naar het volgende weekend.' (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws