Albon vol lof over snelheid RB16: 'De auto was ongelofelijk vandaag' Formule 1

Albon vol lof over snelheid RB16: 'De auto was ongelofelijk vandaag'

Door Joris Verwijst 10 augustus 2020 | 09:53


Alexander Albon is erg tevreden met de snelheid die de RB16 zondag liet zien, tijdens de tweede Grand Prix op het circuit van Silverstone. De teamgenoot van Max Verstappen kwalificeerde zich als negende en werd uiteindelijk vijfde, naar eigen zeggen mede door de snelheid van de auto. 

'De racepace van de auto was erg goed, moet ik zeggen', aldus Albon na afloop tegenover de internationale media. 'De auto was ongelofelijk vandaag. We moeten begrijpen waarom 'ie vandaag zo goed was, in tegenstelling tot de zaterdag. Dit laat zien dat er veel potentie in de auto zit, maar het is lastig om dat potentieel eruit te krijgen. In de races lijkt het beter te gaan dan tijdens de kwalificatie.'

Christian Horner sprak eerder al met lof over Albon, mede vanwege het feit dat hij in Copse meerdere coureurs in wist te halen. Albon: 'Als team waren we ontzettend snel, vooral in bochten 6 en 7 (Copse, red.). Normaal kan je daar niet inhalen, maar het is op deze baan erg lastig om in te halen.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws