Seidl verdedigt Wolff: 'De zaak ligt bij Racing Point, niet bij Mercedes' Formule 1

Seidl verdedigt Wolff: 'De zaak ligt bij Racing Point, niet bij Mercedes'

Door Marnik Kok 11 augustus 2020 | 12:32


Andres Seidl rekent Mercedes niks aan in het Racing Point-proces. Dat de 'roze Mercedessen' vermoedelijk informatie hebben verkregen via de Duitse renstal, maakt voor de relatie tussen Seidl en Toto Wolff niet veel uit.

Het team van Lando Norris en Carlos Sainz rijdt volgend jaar met een Mercedes-gedreven bolide. Hierdoor was het even de vraag hoe de banden tussen de twee teams zijn, omdat McLaren indirect ook Mercedes bij de discussie zou betrekken, door zich uit te spreken tegen Racing Point.

'Er is absoluut geen wrok tussen ons en Mercedes', verklaart Seidl nu bij het Spaanse MotorsportDe relatie tussen hem en Wolff kan niet beter: 'We hebben een geweldige relatie en de jongens bereiden zich gewoon goed voor op volgend jaar.'

Zaak licht alleen bij Racing Point, niet bij Mercedes

Het is de renstal van Wolff dan ook niks aan te rekenen. 'Uiteindelijk ligt de zaak bij Racing Point op tafel, niet bij Mercedes', weet de McLaren-teambaas. Het team heeft geen protest aangetekend tegen het team van Otmar Szafnauer: het bleef bij een aantal uitspraken. (Foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws