Vettel: 'Verbod kwalificatiemodus gaat ons misschien een voordeel bieden' Formule 1

Vettel: 'Verbod kwalificatiemodus gaat ons misschien een voordeel bieden'

Door Christian Moerman 13 augustus 2020 | 17:08


Sebastian Vettel is aangeschoven voorafgaand aan het raceweekend in Spanje. De Heppenheimer heeft het over het verbod van de kwalificatiemodus en kijkt ook nog even naar zijn moeizame seizoensstart.

Over het verbod op de kwalificatiemodus houden Vettel en teamgenoot Charles Leclerc het kort: 'Ik denk niet dat dat ons gaat beïnvloeden. Misschien biedt het ons zelfs wel een voordeel', meldt het duo.

Vettel met een nieuw chassis

Eerder werd duidelijk dat Vettel een nieuw chassis toegewezen kreeg voor de race in Barcelona. De viervoudig wereldkampioen licht toe: 'Mijn vorige chassis had een scheurtje, dat wordt nu gerepareerd. Ik rijd daarom tijdelijk met het reservechassis. Ik verwacht er echter geen wonderen van.'

'Al ben ik wel eens beter in vorm geweest, ik ben niet gefrustreerd', zegt Vettel wanneer hem gevraagd wordt of hij baalt van zijn matige prestaties tot nu toe. 'Dit is niet mijn beste seizoensstart ooit, maar zou je het echt frustrerend noemen?'

'Dat gaat mij te ver. Ik geniet nog steeds enorm van wat ik doe, hoewel elke coureur natuurlijk wil winnen', concludeert hij. Vettel wist tijdens de tweede race op Silverstone niet verder te komen dan een twaalfde eindklassering voor de Italiaanse renstal. (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws