Vettel blijft kalm: 'Er is geen irritatie in het team' Formule 1

Vettel blijft kalm: 'Er is geen irritatie in het team'

Door Merijn Kramer 13 augustus 2020 | 18:55


Sebastian Vettel heeft een moeilijke seizoensstart achter de rug. De vorige Grand Prix had hij geregeld problemen met zijn Ferrari, hij heeft regelmatig geen vertrouwen in zijn SF1000. Toch is er volgens hem geen irritatie in het team, ondanks de uitlatingen in de vorige race.

In de Grand Prix van het Zeventig-jarig Bestaan was Vettel regelmatig flink geïrriteerd te horen op de boordradio. Hij vertelde het team dat zij het hadden 'verkloot' en dat eerder genomen beslissingen rond de strategie onlogisch waren. Later meldden verschillende media dat er onvrede was in het team. 

'Ik ben het daar niet mee eens', vertelt Vettel aan motorsport.com'Ik denk dat wij doen wat we kunnen. Daarbij is het nooit prettig als dingen niet lukken of als er dingen fout gaan. Maar het is wat oneerlijk om de emoties direct na de race te beoordelen. Dat geeft de huidige situatie namelijk niet goed weer.' 

Vettel denkt niet aan een eerder vertrek

Eerder deze week waren er na het afgelopen weekend zelfs geruchten dat de Duitser vroegtijdig moest vertrekken bij de Scuderia. Vettel gelooft echter niet dit speelt. 'We hebben het niet overwogen en we hebben het daar niet over gehad. Ik denk ook dat dit niet enkel een vraag is voor mijzelf. Maar wanneer ik de kans krijg en de rust wedergekeerd is, dan kan ik laten zien wat ik kan.' (Bron: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws