Binotto: 'Vettel is een deel van de Ferrari-familie' Formule 1

Binotto: 'Vettel is een deel van de Ferrari-familie'

Door Christian Moerman 14 augustus 2020 | 15:24


Mattia Binotto verwacht geen voortijdige coureurswissel in 2020. Wegens tegenvallende resultaten staat de positie van Sebastian Vettel bij Ferrari ter discussie. Binotto houdt echter vol dat de Heppenheimer tot aan het einde van het jaar blijft.

'Dat is totaal niet waar. Er is geen reden om dat te doen', laat Binotto tegenover Sky Sports F1 weten wanneer hem gevraagd wordt of Vettel de renstal vroegtijdig zal verlaten. 

De Italiaanse teambaas vervolgt: 'Vettel is een ontzettend getalenteerde coureur, we weten dat hij het in zich heeft en wij hebben daar geen bevestiging van nodig om ons dit te realiseren.'

Binotto helpt geruchten de wereld uit

'Er bestaat helemaal geen spanning tussen ons, hij is een deel van de Ferrari-familie. Hij gedraagt zich voorbeeldig, net zoals ik denk dat wij dat doen', vervolgt de van oorsprong technische man.

Binotto benadrukt dat de viervoudig wereldkampioen nog steeds gewaardeerd wordt in Maranello: 'We hebben veel respect voor elkaar dus we zullen hem steunen. Er is geen reden om van coureur te wisselen.' (Foto: Ferrari F1 Team)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws