Honda kijkt niet op van prestatie Verstappen: 'Zoals gewoonlijk een sterk resultaat van Max' Formule 1

Honda kijkt niet op van prestatie Verstappen: 'Zoals gewoonlijk een sterk resultaat van Max'

Door Harry Verolme 15 augustus 2020 | 18:53


Max Verstappen volgde in Spanje de beide Mercedes-coureurs op de hielen. De Red Bull Racing-coureur is in 2020 een van de weinige coureurs die het vuur aan de schenen kan leggen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Toyoharu Tanabe van Honda kijkt dan ook niet meer op van de prestaties van Max.

Dit vertelt de technisch directeur van Honda na afloop van de kwalificatie. 'Dat drie van onze vier auto's in de top tien staan, is absoluut geen slecht resultaat. Max heeft zoals gewoonlijk weer een sterke prestatie geleverd voor het team. Maar Alexander Albon in de andere Red Bull heeft het ook goed gedaan', vindt de Japanner. 'Hij kan vanaf plaats zes een behoorlijke race rijden.'

Vanwege de goede startposities (P3, P6, P10 en P12) van de Honda-auto's duimt Tanabe voorzichtig voor een mooie zondag. 'We hopen dat al onze auto's morgen in de punten terechtkomen, maar de warme omstandigheden kunnen mogelijk roet in het eten gooien. We zullen ons in ieder geval zo goed mogelijk voorbereiden, zodat we goed met de hitte om kunnen gaan', besluit Tanabe. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws