Vettel blij met collega's: 'Saamhorigheid is beter dan ooit' Formule 1

Vettel blij met collega's: 'Saamhorigheid is beter dan ooit'

Door Maurits Kappetijn 15 september 2020 | 19:55


Sebastian Vettel denkt dat Formule 1-coureurs de laatste paar jaar meer samenhorigheid tonen dan ooit te voren. De voormalig wereldkampioen draait al heel wat jaren mee in de sport en ziet dat de band onderling beter is dan in zijn beginjaren.

In gesprek met de Duitse tak van Motorsport.com reflecteert Vettel op de sfeer onder de coureurs. 'Vroeger waren er wel wat meer onderonsjes, er werd veel gekletst. Nu is dat denk ik allemaal online, ik houd het niet allemaal meer bij. Toen zat je natuurlijk ook vaker bij elkaar in het vliegtuig en in hetzelfde hotel. Nu zijn er meer vluchten, meer hotels en hebben we ook nog eens het coronavirus.'

Coureurs zetten zich in voor toekomst van de sport

Desondanks is de sfeer goed en lijkt men het goed met elkaar te kunnen vinden. 'Vroeger werd altijd gedacht dat coureurs onder elkaar vrienden waren, maar dat is nu ook. Er is meer samenhorigheid dan voorheen. We besteden allemaal ook veel tijd met elkaar om de sport beter te maken. We zetten veel in op de toekomst van de sport, de reglementen en de positie van de coureurs', aldus de Duitser. (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws