Binotto: 'We moeten onze projecten voor 2021 heroverwegen' Formule 1

Binotto: 'We moeten onze projecten voor 2021 heroverwegen'

Door David Boorsma 16 september 2020 | 08:41


Na opnieuw een teleurstellend resultaat gaf Charles Leclerc na de Grand Prix van Toscane toe 'gewoon te traag' te zijn. Zijn teamgenoot, Sebastian Vettel, geeft echter aan dat Ferrari met een aantal upgrades komt. Maar volgens teambaas Mattia Binotto lossen die het probleem niet op.

'In de race hebben we momenteel niet genoeg snelheid en slijten de banden te veel', verklaart teambaas Mattia Binotto bij Formel1. De Italiaan zegt dat Leclerc na zestien ronden op de harde band al alles eruit had gereden in Mugello. De Monegask wisselde vier keer van banden tijdens de race, mede door de twee rode vlaggen.

Ferrari bevindt zich momenteel in een crisis. De afgelopen drie races waren buitengewoon zorgwekkend. In Mugello gaf de vijfde startplek van Leclerc fans wat moed, maar de race viel weer tegen. De aankomende upgrades zullen het probleem ook niet oplossen, meent Binotto. 'We moeten onze projecten voor 2021 heroverwegen. Ik denk dat het wat meer tijd zal kosten.' (Foto: Ferrari F1 Media)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

f1optimaal
16 Sep 2020 om 10:42

Ferrari zal veel tijd nodig hebben om weer wereldkampioen te worden. Gaat voorlopig niet goed komen. Jammer voor leclerc en Sainz.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws