Albon: 'Hebben nog een half seizoen om dit recht te zetten' Formule 1

Albon: 'Hebben nog een half seizoen om dit recht te zetten'

Door Christian Moerman 16 september 2020 | 13:21


Alexander Albon heeft in gesprek met ESPN aangegeven dat het dit seizoen niet perfect loopt bij Red Bull Racing. Ook gaat hij in op de afwezigheid van races in Azië, waardoor de Thai dit jaar geen Aziatische fans langs het circuit ziet.

Allereerst laat de enkelvoudig podiumrijder weten hoe hij zijn persoonlijke ontwikkeling ziet dit jaar: 'Het gaat simpelweg om het verbeteren van je eigen prestaties, samenwerken met het team en niet achterom kijken. Ik voel dat ik er als coureur op vooruit ga, niet alleen op het circuit maar ook ernaast.'

'Het gaat dit jaar gewoon nog niet zoals we willen', vervolgt de Red Bull-rijder. 'Ik voel dat ons resultaat niet reflecteert hoe we het daadwerkelijk doen dit jaar. Daarom moeten we door blijven werken, we hebben nog een half seizoen om dit recht te zetten.'

Albon blijft in Europa

Toen duidelijk werd dat Vietnam een Grand Prix zou krijgen, werd verwacht dat daar massaal Thaise fans op af zouden komen. Nu die eerste race in Hanoi uitgesteld is, moeten deze fans thuisblijven: 'Doodzonde', vindt Albon.

'Ik voel dat we dit jaar de Aziatische fans missen. Die zijn altijd enorm gepassioneerd', concludeert hij. In 2021 hoopt de sport weer races te kunnen organiseren in Noord- en Zuid-Amerika, evenals in Azië. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws