Ruim 13.000 toeschouwers mogen F1-race op Imola bezoeken Formule 1

Ruim 13.000 toeschouwers mogen F1-race op Imola bezoeken

Door Harry Verolme 18 september 2020 | 21:22


De wereldwijde crisis die de coronavirus heeft veroorzaakt zit ook de Formule 1 in de weg. Naast het feit dat de start van het seizoen uitgesteld moest worden, worden de races dit jaar ook zonder toeschouwers langs de baan verreden. Maar in Italië komt alles inmiddels weer op gang.

Nadat bij de Grand Prix van Toscane op het circuit van Mugello ruim 3.000 mensen werden toegelaten op het terrein om de F1-race te bekijken, lijken toeschouwers ook bij de derde en laatste race in het land aanwezig te mogen zijn, zo meldt FormulaPassion.it. Volgens het Italiaanse medium heeft de regio Emilia Romagna bevestigd dat precies 13.147 toeschouwers de Grand Prix op Imola zullen mogen bezoeken.

De race op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari staat het weekend van 1 november op de planning. Het evenement markeert de eerste maal sinds 2006 dat de F1 het iconische complex bezoekt. De opzet van het raceweekend vormt tevens een unicum voor dit seizoen: in plaats van de gebruikelijke drie vrije trainingen wordt er slechts een oefensessie gehouden. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws