Coronel ziedend van Racing Point: 'Perez hoort in de F1, Vettel moet gaan' Formule 1

Coronel ziedend van Racing Point: 'Perez hoort in de F1, Vettel moet gaan'

Door Harry Verolme 18 september 2020 | 23:05


Tom Coronel is niet te spreken over de manier waarop Sergio Perez door Racing Point buiten is gezet ten faveure van Sebastian Vettel. In de ogen van de WTCR-coureur is het een schande dat de Mexicaan zo is behandeld door zijn werkgever. Het argument dat Vettel commercieel aantrekkelijker zou zijn, raakt kant noch wal.

Dit vertelt Coronel vanavond in het F1 Café van Ziggo Sport. 'Perez kreeg eerst het vertrouwen van het team dat hij mocht blijven. Hij heeft geholpen het team op te bouwen en hielp het zelfs uit de brand in de tijd van het faillissement. Hij redde het team toen. Maar nu is de deal die hij had met het team toiletpapier.'

'Het maakt niet uit wat hij had, want hij werd zo aan de kant geschoven, omdat Vettel commercieel belangrijker zou zijn.' De viervoudig wereldkampioen moet het toekomstige Aston Martin-fabrieksteam versterken. 'Maar daar ben ik het niet mee eens: in mijn ogen heeft hij zijn beste tijd gehad. Het is tijd om te gaan. Natuurlijk is hij nog steeds goed, maar het is Perez die in de Formule 1 thuishoort.' (Foto: Racing Point F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws