Jordan: 'Het kan zomaar zijn dat Wolff teambaas wordt van Aston Martin' Formule 1

Jordan: 'Het kan zomaar zijn dat Wolff teambaas wordt van Aston Martin'

Door Maurits Kappetijn 20 september 2020 | 09:17


De kans is aanwezig dat Toto Wolff aan zijn laatste seizoen bezig is bij Mercedes. De succesvolle teambaas hintte de afgelopen maanden meermaals op een einde van zijn termijn als hoofd van het team. Eddie Jordan denkt dat zijn toekomst zomaar eens bij het nieuwe team van Aston Martin zou kunnen liggen.

Het is geen geheim dat Wolff mogelijk stopt als teambaas na het huidige seizoen. De Oostenrijker liet meermaals doorschemeren op zoek te zijn naar nieuwe uitdagingen, maar ook wil hij anderen de kans geven. Zodoende denkt Jordan dat er een nieuwe teambaas komt, zo laat de voormalig teambaas weten bij Ziggo Sport.

'Wolff naar Aston Martin? Dat zou kunnen. Wat hij tot nu toe heeft bereikt is echt magistraal. Hij won alles wat er te winnen viel, maar er is een tijd van komen en gaan. Ik denk dat het tijd is om te stoppen. Hij zou er goed aan doen om op dit hoogtepunt te kiezen voor iets anders', aldus de Brit.

INEOS-overname duwtje in de rug

Vorige week gaf Jordan aan in de Daily Mail dat Mercedes hoogstwaarschijnlijk wordt overgenomen door INEOS, de huidige hoofdsponsor. Jordan blijft achter 'zijn' gerucht staan en benadrukt dat Wolff door die ontwikkeling een sterker motief heeft om te vertrekken. 'Ik weet zeker dat INEOS het team gaat kopen', voegt hij er zelfverzekerd aan toe.

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

F1-fan
20 Sep 2020 om 10:56

Toto naar een ander team en Ineos neemt Mercedes over. Beiden zouden goed zijn voor de F1. Wellicht dat Red Bull dan wel over een Mercedes motor kan beschikken als Honda zich terugtrekt. Toto zou Racing Point naar een ander niveau kunnen brengen. Meer concurrentie betekent meer spanning. Gek eigenlijk dat een teambaas de spanning in de F1 kan maken en breken.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws