Tost: 'Denk niet dat Vettel met Aston Martin om kampioenschap kan strijden' Formule 1

Tost: 'Denk niet dat Vettel met Aston Martin om kampioenschap kan strijden'

Door Rick Pasker 21 september 2020 | 09:37


Franz Tost is van mening dat Sebastian Vettel niet om het kampioenschap gaat strijden bij Aston Martin. Volgend seizoen maakt de Duitser de overstap van Ferrari naar het huidige Racing Point. Lawrence Stroll heeft de ambitie om aan te sluiten bij de top, maar Tost verwacht er niet al te veel van.

'Ik hoop en wens voor hem dat hij succesvol zal zijn en races kan winnen', begint Tost tegenover AvD Motorsport Magazin toen hem werd gevraagd over de switch van Vettel naar het team van Stroll. 'Maar ik denk niet dat hij met Aston Martin om het kampioenschap kan strijden', verwacht de teambaas van AlphaTauri.

'Dit is een team dat op het middenveld rijdt'

Christian Danner sluit zich aan bij Tost. 'Dit is een team dat op het middenveld rijdt en het zal opnemen tegen het team van Tost', begint de voormalig Formule 1-coureur tegenover Sport1. 'Kan hij Vettel daar races winnen? Ik ben erg sceptisch. Maar als hij van racen houdt, dan moet hij dat blijven doen.'

'Ik denk dat het goed is dat Sebastian in de Formule 1 blijft en de passie heeft om door te rijden', vervolgt Tost, die zegt dat het niet nodig zou zijn voor Vettel om in de koningsklasse te blijven. 'Hij heeft genoeg geld en vier wereldtitels, dus hij hoeft het niet meer te doen', sluit de Oostenrijker af. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images) 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws