Ferrari naar Rusland met een goed aantal updates aan SF1000 Formule 1

Ferrari naar Rusland met een goed aantal updates aan SF1000

Door Merijn Kramer 23 september 2020 | 18:55


Ferrari betreedt het circuit van Sochi met een groot aantal nieuwe updates aan de bolide. Met de updates hoopt het team de problemen van dit seizoen enigszins op te lossen. Het Italiaanse team heeft snel meer pace nodig, en voegt daarom meer aerodynamica toe aan de wagen.

'We zullen een aantal aerodynamische upgrades meenemen naar Rusland', vertelt Laurent Mekies aan Formula1.com. Ook Mattia Binotto bevestigde deze week al dat het team updates meeneemt. 'We proberen de komende races de zwaktes van onze auto recht te zetten. We verwachten echter niet dat dit kleine pakket onze problemen volledig zal verhelpen', vertelt Binotto. 

Het pakket moet de basis leggen voor toekomstige updates voor de geplaagde SF1000. Toch denkt Mekies dat ook dit weekend zwaar zal worden voor de Italiaanse Scuderia. 'Het circuit van Sochi is nooit een goed circuit voor ons geweest. Het eerste deel van het seizoen is überhaupt erg zwaar voor ons gebleken. Dat is ook te zien aan de resultaten', gaat Mekies verder. 

Ferrari blijft hopen op verbetering dit seizoen

Maar Mekies wil de hoop nog niet opgeven. 'Hoewel het circuit voor ons niet prettig is, zullen we niet opgeven en hard werken aan een goed resultaat. Dat doen we overigens wel met het idee dat de concurrentie ongetwijfeld erg sterk zal aantreden op dit circuit.' (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws