Sainz over onvoorspelbare vorm McLaren: 'Ik doe liever niet aan voorspellingen' Formule 1

Sainz over onvoorspelbare vorm McLaren: 'Ik doe liever niet aan voorspellingen'

Door Merijn Kramer 24 september 2020 | 20:58


Carlos Sainz Jr. heeft goede hoop voor volgend jaar. Hij ziet zichzelf bijvoorbeeld graag op het podium staan met Fernando Alonso. Laatstgenoemde maakt volgend jaar een terugkeer bij het team van Renault, op dat moment Alpine. 

'Het zou gaaf zijn om samen met Alonso op het podium te staan', vertelt Sainz aan Marca. 'Ook dit jaar zien we auto's als de Ferrari en Renault op het podium staan, dus waarom zou dit volgend jaar niet kunnen?', vraagt de Spaanse coureur zich hardop af.

Feit is dat het middenveld langzaam dichterbij de top begint te komen, ondanks dat Mercedes ongestoord dominant blijft doorjagen op de wereldtitel. Voor volgend seizoen sluit Sainz daarom ook niet uit dat teams uit het middenveld op het podium kunnen staan.'Het zou ook goed zijn voor de Spaanse fans als wij weer op het podium staan.'

Vorm van McLaren blijkt onvoorspelbaar

Sainz wil echter geen voorspellingen doen voor de Grand Prix van Rusland, die komend weekend op het programma staat. 'De voorspellingen die ik de afgelopen twee races heb gedaan, klopten allebei niet', refereert hij aan de twee chaotische weekenden op Monza en Mugello. 

'Op het circuit van Monza dacht ik dat het fantastisch zou gaan, terwijl het toen totaal niet liep. Daarna dacht ik op het circuit van Mugello dat we het opnieuw moeilijk zouden krijgen, maar daar ging het dan wel weer goed. Ik zie wel wat er gebeurt dit weekend.' (Foto: McLaren F1 Media)

 

 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws