Bottas licht 'f*ck you'-opmerking toe: 'Het kwam er even allemaal uit' Formule 1

Bottas licht 'f*ck you'-opmerking toe: 'Het kwam er even allemaal uit'

Door Rick Pasker 28 september 2020 | 12:39


Valtteri Bottas bewees tijdens de Grand Prix van Rusland zijn waarde voor het team van Mercedes door er met de overwinning vandoor te gaan. Doordat Lewis Hamilton al snel kansloos was in de race, was het aan Bottas de taak om de volle punten te pakken in Sochi. Dat lukte, tot grote vreugde bij de Mercedes-coureur.

'Eerlijk gezegd kan ik er met mijn hoofd niet bij waarom mensen het nodig vinden om andere mensen te bekritiseren', begint Bottas in gesprek met RaceFans.net. 'Er zijn mensen die me zeggen dat ik me niet druk moet maken om het kampioenschap, dat ik beter kan opgeven. Maar je weet hoe ik ben, dat zal ik nooit doen.'

'Ik wilde ze gewoon even mijn beste wensen sturen'

Na afloop van de race barstte Bottas los van vreugde over de boordradio, waarbij de Fin het niet kon laten om de critici even de mond te snoeren. 'Ik wilde ze gewoon even mijn beste wensen sturen. Het kwam er gewoon allemaal even uit', stelt Bottas. 'Als ik naar elk raceweekend kom, heb ik er vertrouwen in en ik geloof dat ik het kan. En dat is hoe ik altijd zal zijn.' (Foto: Mercedes AMG F1)

Lees 1 Reacties

Tags:

Reacties

RenegadeMaster
28 Sep 2020 om 15:27

Deze was zeker voor Lewis bestemd haha... Maar maak je geen zorgen Bottas, iedereen denkt inmiddels zo over Lewis muv van zijn eigen team. Iedere race gedraagt hij zich als een kampioen onwaardig en als het een keer tegen zit ook nog als een slechte verliezer. Benoem het volgende keer wat specifieker dan kunnen we allemaal echt genieten ;)

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws