Ferrari met updates richting Duitsland: 'Ingeslagen weg de juiste' Formule 1

Ferrari met updates richting Duitsland: 'Ingeslagen weg de juiste'

Door David Boorsma 28 september 2020 | 16:25


Ferrari zal tijdens de Grand Prix van de Eifel aantreden met upgrades voor de SF1000. In Sochi introduceerde het team uit Italië ook al upgrades, maar waar het daar ging om kleine, betreft het ditmaal een groter pakket, zo vertelt Charles Leclerc aan Corriere dello Sport. Ferrari worstelt al langere tijd met het tempo in de race en hoopt dat hiermee te verbeteren.

Leclerc, die zesde werd in de Grand Prix van Rusland, zegt dat het team een stap vooruit heeft gezet, maar dat het wel met beide benen op de grond moet blijven staan. 'Ik weet zeker dat het een verassing was voor het team dat we zo competitief waren', vertelt de Monegask. 'We moeten nu begrijpen waarom het zo ging, zodat dit blijft gebeuren.'

'Voorlopig lijkt het erop dat de ingeslagen weg de juiste is', gaat Leclerc verder. 'We hadden maar een kleine update, maar zagen wel een sprong in de prestaties.' Volgens Leclerc ging hij met een goede strategie de race in, verloren ze wat tijd bij de pitstop, maar ging de race verder goed. 'Er komt een groter pakket updates aan op de Nürburgring, we gaan zien hoe het verder gaat', aldus Leclerc. (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws