Norris kampte met hetzelfde probleem als Sainz had op Spa Formule 1

Norris kampte met hetzelfde probleem als Sainz had op Spa

Door Gino Haverkamp 11 oktober 2020 | 19:10


Lando Norris kampte tijdens de Grand Prix van de Eifel naa  met hetzelfde probleem dat Carlos Sainz velde voorafgaand aan de Belgische Grand Prix. Dat zegt Andreas Seidl, teambaas van McLaren, tegen Sky Sports. Toen zorgde technisch malheur ervoor dat de Spanjaard niet kon starten. Norris viel zondah uit vanaf P6.

'Op het moment lijkt het erop dat hetzelfde probleem zich voordeed als wat Carlos had op Spa', constateert Seidl, die het erg vervelend vindt dat zijn team wederom veel punten in rook ziet opgaan. In België kon Sainz door een kapotte uitlaat niet beginnen aan de wedstrijd. 'We moeten er goed naar kijken, want de onderkant van de auto is verbrand en dat is wel erg vevelend.'

Seidl kijkt echter ook naar motorleverancier Renault, waar hij een analyse van de problemen van verwacht. 'Hopelijk komt er dan een oplossing die ervoor zorgt dat dit niet weer gebeurt.' Zoekend naar positieve punten hoeft Seidl overigens niet heel lang na te denken. 'De snelheid was goed en we zaten er goed bij met onze auto's, dus dat is positief.' (foto: McLaren F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws