Hulkenberg vreest snelheid van Verstappen: 'Hij is een absolute killer' Formule 1

Hulkenberg vreest snelheid van Verstappen: 'Hij is een absolute killer'

Door Marnik Kok 16 oktober 2020 | 19:38


Nico Hulkenberg ziet het nog altijd zitten om bij Red Bull Racing een stoeltje te bezetten in 2021, maar vreest wel voor de snelheid van Max Verstappen. De Duitse coureur en invaller van het jaar merkt op dat Verstappen misschien wel de snelste coureur van de hele Formule 1 is.

'Max is een absolute killer qua snelheid. Misschien zelfs de snelste', zegt Hulkenberg in gesprek met Motorsport Magazine. Als hem gevraagd wordt of hij het beter zou doen dan Alexander Albon en zich kan kwalificeren binnen een halve seconde van Verstappen, moet hij toegeven: 'Ja, maar dan wel op mijn allerbeste dagen.'

Hij noemt het dan ook een 'enorme taak' om naast de Nederlander een stoeltje te bezetten, maar is niet bang voor een uitdaging. 'Maar ik zou me graag naast hem willen meten', hoopt de invaller van Racing Point. 'Eerst maar eens kijken of het zo ver komt.'

Hulkenberg verwacht indruk te hebben gemaakt

Ook al heeft The Hulk geen vast plekje in het 2020-seizoen verwacht hij wel dat Red Bull hem is opgevallen. 'Ik moet toch een beetje indruk hebben gemaakt, die paar keer dat ik er was', verwacht Hulkenberg. Of hij de kans krijgt naast Verstappen zal naar alle waarschijnlijkheid ergens de komende races bekend worden. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Lees 2 Reacties

Tags:

Reacties

johnnybgood
17 Oct 2020 om 18:43

verschil is dat hulk niets meer te verliezen heeft ;sterker i denk dat ie het prachtig zou vinden om een jaartje naast the fasted kid on the grid te zitten he has got nothing to lose albon en gasly;s hun carriere ;s zijn echter wel voor een gedeelte verkloot thanks to mr marko!!!

Wolfhound32
16 Oct 2020 om 20:55

Ik zou ‘m ook graag naast Max zien, maar twijfel ook wel. Het afbrandrisico is wel erg groot naast Max en Nico is nu toch wel een beetje een cultheld. Dat kan zo maar omslaan als hij idd net als Gasly en Albon aan gort gereden wordt.

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws