Vettel: 'Ik vind het vet als mensen niet weten wie ik ben' Formule 1

Vettel: 'Ik vind het vet als mensen niet weten wie ik ben'

Door Marnik Kok 16 oktober 2020 | 20:20


Het leven van een Formule 1-coureur komt gepaard met veel roem, maar niet elke rijder is daar voorstander van. Sebastian Vettel doet een boekje open en geeft toe dat hij het veel leuker vindt als mensen niet weten wie hij is, zo wordt duidelijk in de Beyond the Grid-podcast.

Vettel is een van de coureurs die zijn privéleven zo veel mogelijk gescheiden houdt van de autosport. 'Ik ben echt geen fan van alle roem', verklaart de viervoudig wereldkampioen die veel meer geniet van onbekendheid. 'Ik vind het heel vet als mensen niet weten wie ik ben of wat ik doe.'

Toch heeft de Formule 1 wel weer zijn voordelen. 'Laten we eerlijk zijn, ik heb een punt bereikt waarop ik financieel onafhankelijk ben geworden. Mijn leven is erg bevoorrecht op deze manier', moet Vettel toegeven. Het vermogen van de Duitser wordt geschat op zo'n 120 miljoen euro.

Vettel neemt zijn Formule 1-carrière niet mee naar huis

Hoewel er bij menig coureur van de Formule 1 een waslijst aan raceattributen in huis hangt, wil Vettel daar niks van weten. 'Ik heb daar geen foto's van aan de muur hangen, en dat is maar goed ook. Ik heb dat nooit gewild. Bij mij thuis gaat het over familie en niet over racen'. (Foto: Ferrari F1 Media)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws