Twijfels over Albon: 'Gaan zich dan melden bij Perez of Hülkenberg' Formule 1

Twijfels over Albon: 'Gaan zich dan melden bij Perez of Hülkenberg'

Door Joris Verwijst 17 oktober 2020 | 14:21


De druk op Alexander Albon neemt vrijwel wekelijks toe. Max Verstappen laat wekelijks zien dat hij met hetzelfde materiaal tot betere prestaties in staat is en volgens Edd Straw staat Albon dan ook onder gigantische druk. 

Bij de Grand Prix van de Eifel kende Albon opnieuw een teleurstellende dag. Na afloop kreeg teambaas Christian Horner opnieuw vragen over de toekomst van Albon. Straw zag dat Albon minder fel werd verdedigd dan voorheen. 

'Het is niet de eerste keer dat Horner Albon verdedigt. En het was niet zo'n robuuste verdediging als hij eerder dit seizoen, toen hij zich krachtig uitsprak over de oneerlijke kritiek', aldus journalist Straw in zijn column voor The Race.

'We zijn nu op het punt dat Horner, Helmut Marko en de andere besluitvormers hem tot het uiterste moeten steunen door als blijk van vertrouwen zijn plaats voor 2021 te bevestigen, of accepteren dat het niet gaat gebeuren en zich melden bij Sergio Perez of Nico Hülkenberg.'

Straw ziet het feit dat het contract van Albon nog niet verlengd is, als een bevestiging voor de twijfels van Red Bull. 'Als ze zich geen zorgen maakt over deze situatie, dan is het niet serieus over hun doel om te winnen.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws