Broer Hamilton komt met update na lange stilte: 'Het gaat goed met hem' Formule 1
Formule 1

Broer Hamilton komt met update na lange stilte: 'Het gaat goed met hem'

Broer Hamilton komt met update na lange stilte: 'Het gaat goed met hem'

Nicolas Hamilton komt met een update over zijn broer Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen heeft na afloop van de race in Abu Dhabi niets meer van zich laten horen en volgt ook niemand meer op social media. Er wordt zelfs gezegd dat de Mercedes-coureur niet meer terugkeert in de Formule 1. Zijn broer komt dan eindelijk met wat nieuws over de 36-jarige coureur.

Tijdens een Twitch stream kreeg Nicolas Hamilton de vraag van een fan hoe het met zijn broer gaat. De fans maken zich duidelijk zorgen, maar Nicolas gaf snel duidelijkheid aan de fans van Lewis. 'Hij is oké. Het gaat goed met hem. Hij heeft gewoon een beetje een social media breakdown en ik kan dat wel begrijpen. Social media kan een erg vervelende plek zijn, maar hij is oké. Hij voelt zich oké', eindigt de broer van de zevenvoudig wereldkampioen.

Hamilton nauwelijks gespot na de Grand Prix van Abu Dhabi

Tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi heeft de Mercedes-coureur een mentale klap gekregen. De Brit reed het grootste gedeelte van de race aan de leiding totdat de safety car die veroorzaakt werd door Nicholas Latifi roet in het eten gooide. De 36-jarige coureur besloot geen pistop te maken en bleef rijden op zijn oude harde banden terwijl Verstappen wisselde naar versere banden. Mede door de beslissingen van de wedstrijdleiding kon Verstappen aanhaken bij Hamilton en ging de Nederlander hem in de laatste ronde voorbij. De 103-voudig Grand Prix-winnaar zag daardoor zijn achtste wereldtitel als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Na de gebeurtenissen in Abu Dhabi heeft Hamilton zich nog maar twee keer in het openbaar vertoond. De Brit is recent officieel geridderd, maar liet toen ook niets van zich horen. Daarna was hij nog een keer aanwezig in de Mercedes-fabriek om de achtste constructeurstitel te vieren en om afscheid te nemen van Valtteri Bottas. De Britse Mercedes-coureur liet het FIA prijzengala schieten en is voor de rest niet meer gespot in het openbaar. Een officiële reactie van Hamilton moet dan ook nog komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws