KPN biedt gratis Viaplay aan, Ziggo een stuk zuiniger met korting voor klanten Formule 1
Formule 1

KPN biedt gratis Viaplay aan, Ziggo een stuk zuiniger met korting voor klanten

KPN biedt gratis Viaplay aan, Ziggo een stuk zuiniger met korting voor klanten

De tarieven en bijbehorende kortingen van KPN en Ziggo zijn bekend voor klanten die de Formule 1 in 2022 willen volgen. De Formule 1 zal te volgen zijn via de nieuwe streamingdienst Viaplay. Ook zal Viaplay een eigen tv-kanaal krijgen op KPN en Ziggo. Beiden komen met kortingen voor de klanten, maar Ziggo is daarbij zuiniger dan KPN.

KPN maakt bekend dat nieuwe klanten die overstappen naar de provider het hele Formule 1-seizoen gratis kunnen bekijken met Viaplay. Bestaande KPN-klanten krijgen korting op Viaplay. De introductieprijs is € 9,99 per maand en zal na verloop van tijd € 13,99 worden. Klanten die zowel vast internet als een mobiel abonnement hebben bij KPN krijgen daar bovenop standaard vijf euro korting per maand.

Ziggo komt met minder korting dan KPN

Ondanks dat Ziggo de uitzendrechten voor de Formule 1 is kwijtgeraakt, is het via de provider wel mogelijk om een abonnement te nemen op de nieuwe streamingdienst. Het bedrijf maakte woensdag bekend hoeveel het voor de Formule 1-fans moet gaan kosten om het nieuwe seizoen te kijken. De klanten van Ziggo kunnen de eerste vier maanden voor een eenmalige prijs van € 20,- proberen. Daarna betalen de klanten de reguliere prijs van € 9,99,- per maand. Net als bij KPN kijk je bij Ziggo Viaplay straks gewoon via je tv, computer of laptop en natuurlijk middels de Viaplay-app op je telefoon of tablet.

Op 20 maart start de eerste race van het seizoen met Nederlands commentaar, maar de eerste uitzending zal al 10 maart zijn. Dan zijn namelijk de testdagen in Bahrein en zal er uitgebreid verslag worden gedaan. Viaplay doet zijn intrede in Nederland al op 1 maart, maar dan zijn er alleen nog voetbalwedstrijden te volgen. Voor de mensen die geen abonnement willen nemen, de race in Zandvoort zal wel gratis te zien zijn en wordt dan uitgezonden via de NOS. Ook zal de NOS samenvattingen uitzenden van de Formule 1-races.

Liever F1TV? Registreer hier voor het hele jaar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws