Leclerc en Sainz klaar voor Brazilië: 'Misschien hebben Mercedes en Red Bull problemen' Formule 1
Formule 1

Leclerc en Sainz klaar voor Brazilië: 'Misschien hebben Mercedes en Red Bull problemen'

Leclerc en Sainz klaar voor Brazilië: 'Misschien hebben Mercedes en Red Bull problemen'

De Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz zijn met de drivers parade aan het rijden over Interlagos. Beide coureurs spraken hun gedachten en verwachtingen uit over de komende race. Zo mag Sainz hopen op een podiumplek en is het doel van Leclerc om beide Ferrari-auto's voor de McLaren-coureurs te krijgen.

De Monegask is bezig zich te focussen op de race. 'Ik hoop dat het een goede race voor me word', zegt Leclerc. De 24-jarige coureur zal starten vanaf de zesde positie en hoopt zich naar de voorhoede toe te werken. 'Ons hoofddoel is om met beide auto's voor de McLarens te blijven. Lando Norris start tussen mij en Sainz in, dus het zal belangrijk zijn om hem zo snel mogelijk in te halen.'

Sainz: 'Proberen zo snel mogelijk weg te zijn'

Sainz kende een hele goede sprintrace afgelopen zaterdag en eindigde daar als derde. De Spanjaard staat dus al op een podiumplek en mag dus hopen om dat weer te doen. Hij finisht al drie keer eerder dit seizoen op het podium. 'Ik ga mijn best doen om een podiumplek te halen. Misschien dat de Red Bulls en Mercedessen problemen hebben. Ik ga proberen zo snel mogelijk weg te zijn bij de start.' Sainz hoopt optimaal gebruik te kunnen maken van de auto's voor hem om zo een hoge finishplek te krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws