Overstap Doornbos naar Viaplay lijkt rond: 'Volgende week heb ik een afspraak met ze' Formule 1
Formule 1

Overstap Doornbos naar Viaplay lijkt rond: 'Volgende week heb ik een afspraak met ze'

Overstap Doornbos naar Viaplay lijkt rond: 'Volgende week heb ik een afspraak met ze'

Voormalig Formule 1-coureur en tegenwoordig Formule 1-analist Robert Doornbos maakt zeer waarschijnlijk de overstap van Ziggo Sport naar Viaplay. Hoewel het nieuws nog niet officieel is gemaakt, geeft Doornbos wel toe dat er contact is geweest. De voormalig Formule 1-coureur kon namelijk niet wachten op een belletje en besloot zelf contact op te zoeken met NENT.

'De kans dat ik overstap is heel groot', zegt Doornbos in een interview met Qmusic. 'Ik wil gewoon bij die Formule 1 blijven dus ik heb ook niet gewacht totdat zij mij belden, maar ik heb contact gezocht. Volgende week heb ik een afspraak met ze.' Het was al bekend dat Doornbos de overstap zou maken. Chris Woerts zei namelijk in het programma Veronica Inside dat de steranalist al benaderd was. 'Ik ben blij dat Chris Woerts zo'n glazen bol heeft, want dat ga ik zeker meenemen in de gesprekken.'

Doornbos: 'Belangrijkste is dat je er bij blijft'

'Ik hoop dat ik eruit kom met ze, maar ik hoop ook nog wat bij Ziggo te kunnen blijven doen', zegt Doornbos. Hij hoopt dat Ziggo de samenvattingsrechten kan krijgen. 'Het belangrijkste is gewoon dat je er wel gewoon bij blijft.' Zelf wil de analist het liefste bij de Formule 1 blijven omdat hij er veel passie voor heeft. 'Het zou zonde zijn als ik mijn passie niet kan delen met iedereen.'

Terwijl Doornbos volgende week een gesprek heeft met de Zweedse streamingdienst, lijkt het voor Olav Mol en Jack Plooij einde Formule 1 te zijn. De commentator en verslaggever zijn beiden nog niet benaderd door Viaplay. Het kan zijn dat NENT binnenkort een belletje doet met Mol en Plooij en alles snel rond zal zijn, maar er is natuurlijk altijd nog de mogelijkheid dat er een nieuw duo op de grid komt te staan.

Wedden op F1: Verstappen geeft favorietenrol uit handen na nederlaag in Qatar

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws