Testdagen in Barcelona niet toegankelijk voor publiek, testdagen Bahrein live op F1TV Formule 1
Formule 1

Testdagen in Barcelona niet toegankelijk voor publiek, testdagen Bahrein live op F1TV

Testdagen in Barcelona niet toegankelijk voor publiek, testdagen Bahrein live op F1TV

De testdagen van de Formule 1 in Barcelona zullen niet toegankelijk zijn voor het publiek. Ook worden er geen live televisiebeelden gemaakt. De testdagen in Barcelona zullen plaatsvinden van 23 februari tot en met 25 februari. Ook in Bahrein zullen er testdagen zijn.

'Het Circuit de Catalunya houdt overigens een slag om de arm, omdat het nog in afwachting is van definitieve bevestiging wat betreft de procedure', legt Formule 1-verslaggever van de Telegraaf Erik van Haren uit op Twitter. De testdagen in Barcelona zijn de laatste jaren een traditie en zijn populair bij de fans vanwege de toegankelijkheid.

Tv-uitzendingen live vanuit Bahrein te zien op F1TV

De testdagen in Bahrein zullen live te volgen zijn van 11 tot en met 13 maart, maar niet via de normale televisie. Alleen via F1TV Pro kunnen de testdagen in Bahrein gevolgd worden, zo meldde Motorsport.com eerder al. Wel zal Viaplay dat weekend een uitgebreide analyse doen van de testdagen. Viaplay start zijn Formule 1-uitzendingen namelijk 1 maart op de Nederlandse televisie.

Er zullen nu in totaal zes testdagen zijn waarvan drie in Barcelona en drie in Bahrein. De extra testdagen zijn er gekomen op aandringen van de teams. In 2022 zullen de teams namelijk onder nieuwe reglementen gaan rijden en ook met nieuwe auto's. Ze willen dus goed voorbereid het seizoen ingaan. De laatste keer dat er zes testdagen waren, was in 2020. Dat de laatste testdagen ook in Bahrein zullen worden afgewerkt is niet heel vreemd. Een week later zal namelijk het nieuwe Formule 1 seizoen beginnen en dat is ook in Bahrein.

Bookmakers: Hamilton favoriet voor WK-titel Formule 1 in 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws