Verschoor maakt onverwachte terugkeer in Formule 2: 'Ik ben blij om terug te zijn' Formule 1
Formule 1

Verschoor maakt onverwachte terugkeer in Formule 2: 'Ik ben blij om terug te zijn'

Verschoor maakt onverwachte terugkeer in Formule 2: 'Ik ben blij om terug te zijn'

Richard Verschoor maakt zijn comeback in de Formule 2 bij het Charouz Racing-team. De Nederlandse coureur is de vervangen van de geblesseerde Enzo Fittipaldi. De Braziliaan knalde afgelopen Grand Prix volop de stilstaande auto van Theo Pourchaire en brak daarbij zijn hielbeen.

Verschoor reed eerder dit jaar al in de Formule 2 voor het Nederlandse team MP Motorsport. De samenwerking werd echter in november beëindigd omdat er een gebrek aan budget was. Nu is de 20-jarige Nederlander dus terug in de opstapklasse naar de Formule 1. Hij zal de laatste Grand Prix van de Formule 2 rijden in Abu Dhabi.

Verschoor: 'Ben blij om terug te zijn'

De Nederlander liet op Twitter al weten tevreden te zijn met zijn comeback: 'Als eerste wil ik mijn steun betuigen aan Enzo Fittipaldi. Ik hoop dat je herstel goed gaat en dat je weer gauw mee kunt doen. Mijn terugkeer is onverwacht, maar ik ben blij om terug te zijn en kijk ernaar uit om samen te werken met Charouz Racing. Hopelijk kunnen we het seizoen goed beëindigen!'.

Fittipaldi raakte, zoals eerder vermeld, geblesseerd aan zijn hielbeen. Pourchaire zijn auto kwam tijdens de start van de race niet van zijn plek af en de Braziliaanse coureur zag deze over het hoofd. De klap was hard en Fittipaldi en Pourchaire werden meteen naar het ziekenhuis gebracht voor een controle. De Fransman lijkt geen blessures over te hebben gehouden aan de crash en zou de laatste race in Abu Dhabi kunnen rijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws