Wedden op Verstappen of Hamilton? Ontvang bij Bet365 een bonus van 100 euro Formule 1
Formule 1

Wedden op Verstappen of Hamilton? Ontvang bij Bet365 een bonus van 100 euro

Wedden op Verstappen of Hamilton? Ontvang bij Bet365 een bonus van 100 euro

Het Formule 1-seizoen is bijna ten einde en aankomend weekend zal na afloop van de Grand Prix in Abu Dhabi bekend zijn wie zich mag kronen tot wereldkampioen. Wordt het Lewis Hamilton die de laatste drie races wist te winnen of toch Max Verstappen die vorig jaar in Abu Dhabi de overwinning wist te behalen? Het belooft spannend te worden tijdens de seizoensfinale.

Voor de derde keer achter elkaar heeft Hamilton de beste papieren om te winnen. Ook in Abu Dhabi lijkt hij de gedoodverfde winnaar met een quotering van 1,50. Dat zou betekenen dat Hamilton ook de wereldtitel zou pakken. Verstappen heeft een quotering van 2,87 maar zal het ongetwijfeld nog niet opgegeven hebben. Alleen Valtteri Bottas en Sergio Pérez komen nog in de buurt van de twee titelkandidaten. De Fin heeft een quotering van 15,00 en de Mexicaan een quotering van 29,00.

Kan Gasly verrassen tijdens kwalificatie?

Ook voor poleposition heeft de zevenvoudig wereldkampioen de beste papieren. Als je denkt dat Hamilton het snelste zal zijn tijdens de kwalificatie dan krijg je 1,72 keer je inleg terug. Verstappen weet natuurlijk altijd het uiterste uit zijn auto te halen en zou ook zomaar vanaf poleposition kunnen starten. Hij heeft een quotering van 3,00. Mocht er toch nog een verrassing komen van een coureur die niet voor Red Bull of Mercedes rijdt, dan lijkt het erop dat Pierre Gasly dat zal zijn. De laatste weken wist hij te verrassen tijdens de kwalificatie en als je op hem inzet krijg je 67,00 keer je inzet terug.

Mocht het nou zo zijn dat Verstappen en Hamilton samen naast de baan belanden, dan zal de wereldtitel alsnog naar de Nederlander gaan. Dit biedt natuurlijk wel ruimte voor verrassingen. Zo zouden Charles Leclerc en Lando Norris zomaar eens als winnaar op het podium kunnen staan. Beiden hebben een quotering van 81,00. Ook kan Leclerc nog als verrassing uit de bus komen tijdens de kwalificatie. Hij presteert net als Gasly de afgelopen weken goed tijdens deze sessie en heeft net als de Fransman een quotering van 67,00.

Gaat Verstappen winnen in Abu Dhabi? Zet in en krijg 2,87 keer je inleg terug?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws