Wedden op GP van Qatar: Hamilton grotere favoriet na gridstraf Verstappen Formule 1
Formule 1

Wedden op GP van Qatar: Hamilton grotere favoriet na gridstraf Verstappen

Wedden op GP van Qatar: Hamilton grotere favoriet na gridstraf Verstappen

Na het raceweekend in Brazilië met een overwinning van Mercedes-coureur Lewis Hamilton zijn de titelodds weer helemaal omgegooid. In Qatar is de Brit de favoriet om de race te gaan winnen. Hoe anders was dat voor de Grand Prix van Brazilië? In Qatar is nog nooit geracet maar het lijkt erop dat Mercedes de voorkeur krijgt. Kan Verstappen toch nog verrassen? Of zal iemand buiten Mercedes en Red Bull er met de winst vandoor gaan?

Zevenvoudig wereldkampioen Hamilton lijkt de favoriet te zijn voor de race en krijgt een quotering van 1,25 als hij de race wint. Naast dat het circuit weggelegd lijkt voor Mercedes, lijkt het er ook op dat de bandenkeuze meehelpt. Pirelli heeft de hardste banden meegenomen voor de Grand Prix in Qatar en daar weet Hamilton wel raak mee. Vier keer eerder werd er op de hardste banden gereden en Hamilton won er drie keer mee. Verstappen heeft na zijn gridstraf een quotering van 6,00.

Goede kansen voor Pérez als snelste ronde

Als Verstappen de snelste ronde rijdt in Qatar, dan krijg je 4,33 keer je inzet terug! Mocht Hamilton dat doen, is de quotering 2,37. De laatste keer voor Hamilton was in de Verenigde Staten en voor Verstappen was dat zelfs in Oostenrijk. Pérez wist in São Paolo nog de snelste ronde neer te zetten. Hij heeft een quotering van 5,00. Mocht je toch een underdog willen kiezen dan is Lando Norris een goede keuze. Hij heeft een quotering van 41,00.

Leclerc en Sainz laten de laatste tijd zien dat ze goed in vorm zijn. De Ferrari-coureurs komen steeds dichterbij de topteams en een podiumplaats is helemaal niet ondenkbaar. Mocht Leclerc het podium halen dan krijg 11,00 keer je inleg terug. Voor Sainz is de quotering lager. Hij zit op een quotering van 5,00. De underdog dit weekend is Sebastian Vettel. Mocht Vettel het voor elkaar krijgen dat hij op het podium komt, dan krijg je 26,00 keer je inleg terug.

Denk je dat Pérez de snelste ronde rijdt in Qatar. Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws