Wedden op GP van Saoedi-Arabië: Hamilton de favoriet, kan Vettel verrassen in Jeddah? Formule 1
Formule 1

Wedden op GP van Saoedi-Arabië: Hamilton de favoriet, kan Vettel verrassen in Jeddah?

Wedden op GP van Saoedi-Arabië: Hamilton de favoriet, kan Vettel verrassen in Jeddah?

Mercedes-coureur Lewis Hamilton is de laatste paar races in goede vorm. Hij wist te winnen tijdens de Grand Prix van Brazilië en ook tijdens de Grand Prix van Qatar. Het Formule 1-circus is nu aangekomen in Saoedi-Arabië om te racen over de straten van Jeddah. Hamilton heeft wederom de favorietenrol, maar misschien kan Max Verstappen verrassen. Of zullen beide heren uitvallen op het nieuwe en snelle stratencircuit in Saoedi-Arabië?

Hamilton heeft in Saoedi-Arabië de beste papieren om de race te winnen. Het circuit lijkt in het voordeel te werken van de Mercedes-auto en Hamilton zal weer met de krachtige motor rijden die hij in Brazilië gebruikte. De Brit heeft daarom ook een quotering van 1,50. Verstappen kan natuurlijk altijd verrassen en liet al eerder zien sterk te zijn op stratencircuits. De Nederlander won in Monaco en was dominant in Baku. Hij krijgt daarom ook een quotering van 3,25.

Kan Bottas poleposition pakken?

Ook voor poleposition heeft Hamilton de beste papieren. De zevenvoudig wereldkampioen heeft een quotering 1,66 om poleposition te pakken tijdens de kwalificatie. Verstappen krijgt minder kans en heeft een quotering van 3,50. Alleen Bottas komt nog in de buurt van de twee rivalen. De Finse Mercedes-coureur krijgt een quotering van 5,00. Mocht Sergio Pérez toch weten te verrassen en poleposition pakken, dan krijg je 26 keer je inleg terug.

Toch zijn er in de Formule 1 genoeg verrassingen, helemaal op een nieuw circuit. Zo wist Aston Martin-coureur Sebastian Vettel al twee keer eerder tijdens de stratencircuits van Monaco en Baku goed te presteren. Vettel werd in Monaco vijfde en in Baku zelfs tweede. Mocht de Duitser het podium halen dan krijg je 34 keer je inzet terug. Ook McLaren-coureur Lando Norris wist goed te presteren tijdens de races in Monaco en Baku. Mocht hij in Jeddah de snelste raceronde rijden en het extra punt verdienen, dan krijg je 51 keer je inzet terug!

Denk je dat Verstappen wint in Saoedi-Arabië? Zet in en win 3,25 keer je inzet!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws