Wolff over Horner: 'Het is een theatervoorstelling die hij opvoert' Formule 1
Formule 1

Wolff over Horner: 'Het is een theatervoorstelling die hij opvoert'

Wolff over Horner: 'Het is een theatervoorstelling die hij opvoert'

Mercedes en Red Bull Racing bevinden zich in een titelstrijd die binnenkort tot een einde komt. Er zijn al de nodige botsingen geweest tussen Mercedes-coureur Lewis Hamilton en Red Bull-coureur Max Verstappen, maar zij zijn niet de enige die botsen. Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, spreekt zich uit over Red Bull-teambaas Christian Horner. Wolff vindt dat Horner zich als een soort Hollywood acteur gedraagt in interviews, zo meldt Express.

Tijdens de titelstrijd heeft Horner al een aantal keer geroepen dat de teambaas van Mercedes onder druk staat door de goede prestaties van Red Bull. Wolff reageert hierop door te zeggen dat Horner dit alleen maar doet om aandacht te trekken. 'Het zijn opmerkingen die de krantenkoppen kunnen halen. Hij is op zoek naar aandacht. Het is een theatervoorstelling die hij opvoert.'

Wolff: 'Ze beginnen zich te gedragen als Hollywood acteurs'

Wolff gaat verder door te zeggen dat hij helemaal geen druk voelt. Hij heeft het idee dat de Brit zich anders gedraagt tijdens interviews. Volgens Wolff voert Horner een act op. 'Mensen gaan zich anders gedragen zodra ze een microfoon op zich gericht krijgen of wanneer de camera op hun gericht staat. Dan beginnen ze zich te gedragen als Hollywood acteurs.' De Oostenrijker zegt dat de stukjes vast terug te zien zullen zijn in de Netflix-serie Drive to Survive.

Drive to Survive is een documentaireserie over de Formule 1. De serie is erg populair en zit vol met drama en actie. Elke aflevering wordt er een team gevolgd en de serie zal volgend seizoen ongetwijfeld gaan over de titelstrijd. Wolff vindt de interviews van Horner dus prima passen bij de serie. 'Het zal goed zijn voor de sport. Er komt meer drama bij de Formule 1 waardoor er meer aandacht komt voor de sport.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws