Wolff: 'Geen zorgen, De Vries kan nog steeds de Formule 1 halen' Formule E

Wolff: 'Geen zorgen, De Vries kan nog steeds de Formule 1 halen'

Door Maurits Kappetijn 11 september 2019 | 18:56


Het doel was duidelijk: De Formule 1 halen. Nyck de Vries is op kampioenskoers in de Formule 2 en dus was voor veel fans de optelsom duidelijk. Echter rijdt de Fries volgend jaar niet in de Formule 1, maar de Formule E. Toch hoeft de jongeling zich geen zorgen te maken over zijn Formule 1-toekomst, zegt Mercedes-teambaas Toto Wolff.

Woensdagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat De Vries getekend heeft bij het nieuwe Formule E-team van Mercedes. Een verrassing, omdat veel Formule 2-kampioenen regelmatig uitgenodigd worden door de Formule 1, met George Russell als meest recente voorbeeld. Toch gaat De Vries nu een elektrisch avontuur aan. Wolff laat zijn licht schijnen op de zaak en sluit een avontuur in de Formule 1 in de toekomst niet uit.

Wolff blij met De Vries

'Nyck is nog jong en daarbij ook snel en intelligent', stelt de teambaas van Mercedes' Formule 1-team in gesprek met Leeuwarder Courant. 'Het is dus geweldig om hem in ons Formule E-team te hebben. Of dat finest is voor zijn loopbaan en wensen in de Formule 1? Absoluut niet. Je weet immers nooit wat er kan gaan gebeuren. Niets is uitgesloten. Nyck kan de Formule 1 nog steeds halen.' (Foto: ART Grand Prix)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws