Like ons!
Ontmoeting manager Kvyat en Marko in Frankrijk zorgt voor gerucht

Geruchtencircuit

Ontmoeting manager Kvyat en Marko in Frankrijk zorgt voor gerucht

Pierre Gasly reed tijdens de Grand Prix van Frankrijk wederom een teleurstellende race, waarna Red Bull-teambaas Christian Horner voor het eerst openlijk lichtjes kritisch was richting de Fransman. Vlak na de race werd Helmut Marko in gesprek gezien met Nicolas Todt, zaakwaarnemer van Daniil Kvyat.

Dit alles zorgt ervoor dat de geruchtenmolen rond de persoon van Gasly op dit moment op volle toeren draait. Horner noemde de race van Gasly 'frustrerend', maar zei ook dat het team eerst de wagen van Gasly gaat onderzoeken. Dit om eventuele verborgen mankementen te vinden. Red Bull-adviseur Marko zat vlak na afloop van de race om tafel met Todt, meldt Motorsport-total.com. Uiteraard kan het hier natuurlijk ook gaan om een regulier gesprek.

Destijds moest Kvyat zelf plaatsmaken voor Verstappen

Kvyat is namelijk coureur bij Toro Rosso, wat onder Red Bull valt. Halverwege 2016 werd Kvyat zelf de deur gewezen bij Red Bull. Destijds moest hij plaatsmaken voor Max Verstappen. Nu lijkt er dus een mogelijkheid te zijn dat hij halverwege dit seizoen teamgenoot van Verstappen wordt. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)

GP van Frankrijk gemist? Check onze pagina met samenvattingen van de Formule 1.

0 reacties

Schrijf een reactie

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!
Naar boven