Carter lijkt meer te weten: 'Ocon rijdt volgend seizoen voor Mercedes' Geruchtencircuit

Carter lijkt meer te weten: 'Ocon rijdt volgend seizoen voor Mercedes'

Door Glenn van der Straten 11 July 2019 11:07


Matthew Carter beweert dat Esteban Ocon volgend seizoen voor Mercedes rijdt. De voormalig CEO van het Formule 1-team van Lotus meent dit honderd procent zeker te weten. Mocht Carter gelijk krijgen, dan zal dit hoogstwaarschijnlijk ten koste gaan van Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton heeft namelijk een doorlopend contract tot en met 2020. Het contract van Bottas loopt daarentegen af. Ocon is momenteel reservecoureur bij Mercedes. In 2016 debuteerde hij bij Manor in de Formule 1. De twee seizoenen erna reed hij voor Force India. In 2019 wilde Mercedes hem stallen bij Renault, maar dat ging door de komst van Daniel Ricciardo niet door. Tot groot ongenoegen van Mercedes-teambaas Toto Wolff.

'Van bepaalde bronnen heb ik vernomen dat dat bij Mercedes gaat gebeuren'

'Het klopt voor honderd procent dat Esteban eigenlijk naar Renault zou gaan', vertelt Carter in de Missed Apex podcast. 'Ook heb ik gehoord dat hij volgend jaar sowieso weer gaat racen. Van bepaalde bronnen heb ik vernomen dat dat bij Mercedes gaat gebeuren.' Met deze uitspraken zal het geruchtencircuit weer aanzwellen.


Tags:

Meer nieuws


johnnybgood
11 Jul 2019 om 11:46

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwerk......lewis wil not be amused

Reageren

Om een reactie te kunnen schrijven dien je ingelogd te zijn. Login/Registreer je hier direct!