Mundo Deportivo: 'Alonso heeft Red Bull afgewezen voor 2020 als vervanger Gasly' Geruchtencircuit

Mundo Deportivo: 'Alonso heeft Red Bull afgewezen voor 2020 als vervanger Gasly'

Door Rick Pasker 16 augustus 2019 | 16:14


Fernando Alonso zou niet bij Red Bull hebben aangeklopt, maar het zou andersom wél zijn gebeurd. Het Spaanse Mundo Deportivo meldt dat de oud-Formule 1-coureur het aanbod zou hebben afgewezen, omdat hij naar eigen zeggen 'nog niet klaar is voor een terugkomst.'

Het komende halfjaar neemt Alexander Albon in ieder geval het stoeltje van Pierre Gasly over, maar dat had ook zomaar anders kunnen zijn. Geruchten dat Alonso zou hebben aangeklopt bij Red Bull lijken dan ook niet te kloppen. Christian Horner zou kenbaar hebben gemaakt interesse te hebben in de diensten van de Spanjaard.

Het antwoord was resoluut 'nee'

Tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië zou er een poging zijn gedaan om Alonso bij Red Bull te strikken. Het antwoord van de coureur was resoluut: 'Nee.' Hierdoor werd het Oostenrijkse team ertoe gedwongen een andere keuze te maken. Dat bleek uiteindelijk het overhalen van Albon te zijn geweest.

Hoe Alonso zijn toekomst als rijder in gaat vullen is verder nog niet bekend. Wel gaan er geruchten dat er een deelname aan de Dakar 2020 in het verschiet ligt. Ook de Indy 500 zou voor Alonso geen gekke gedachte zijn.

Lees 3 Reacties

Tags:

Reacties

rcrnow
17 Aug 2019 om 09:11

Alles draait bij de Japanners, Honda dus, om beleving en als die wordt verstoord door iets als dit, kappen ze ermee. En Alonsje had echt wel ja geroepen, trouwens!

tnaleoR
16 Aug 2019 om 20:31

Gp2 engine? Dacht het niet! Bullshit! Honda had er altijd voor gaan liggen!

Ren11
16 Aug 2019 om 16:58

Typisch iets voor een Spaanse krant ????????????????

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws