'Foto's van aan bed gekluisterde Schumacher uit huis gesmokkeld' Geruchtencircuit

'Foto's van aan bed gekluisterde Schumacher uit huis gesmokkeld'

Door Joshua Jacobs 21 januari 2020 | 19:37


Volgens verschillende media, met als uiteindelijke bron de Britse boulevardsite The Mirror, zouden foto's van de succesvolste coureur aller tijden Michael Schumacher uit huis gesmokkeld zijn, en te koop aangeboden voor omgerekend meer dan één miljoen euro.

Op het internet zouden de foto's te koop zijn van de oud-Ferraririjder die bij bewustzijn is, maar dagelijks zorg nodig heeft in zijn huis in Geneve in Zwitserland. Het fotomateriaal zouden door een onbekende persoon het huis uitgesmokkeld zijn. Corinna Schumacher zou onlangs aangifte hebben gedaan tegen de persoon die de foto's heeft gemaakt.

Het officiële commentaar van Sabine Kehm spreekt over dat Michael Schumachers gezondheid geen publieke zaak is, en dat zij daarmee niet zal reageren op de zaak. Een vreemde conclusie, omdat het over diefstal en een privacyinbreuk gaat, en niet over zijn gezondheid zelf.  Ook is het gebrek aan details en de plaats van het echte nieuws, juist achterin het bericht erg vreemd.

Twijfels over echtheid bericht blijven

Op dit moment is de echtheid van het bericht niet met zekerheid vast te stellen. Hier moet zeker bijgezegd worden dat het bericht vooral doet denken aan een bericht van jaren geleden. Alleen de vraagprijs was hierbij anders, maar ook hier was er een aanklacht op het politiebureau.

De gezondheidstoestand van Schumacher is al jaren een onderwerp van discussie, de behoefte van privacy van de coureur en zijn familie leverde de nodige kritiek op en alle informatie is dus goud waard. Eerder probeerden individuën bij de Duitser te komen, en is in dezelfde setting ook het vermoedelijke medische dossier van de superster gestolen. In deze zaak is een arrestatie geweest, waarna de verdachte zichzelf van het leven beroofde door zich op te hangen in zijn cel.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws

Indeleiderstrui.nl

Meer wielernieuws